Новини

Ремонт доріг у Корюківській та Холминській ОТГ

Менські шляховики виграли тендер на ремонт комунальної дороги по міській вулиці Дудка у Корюківці. Саме цими днями там кладуть суцільний асфальт.


Тендер на ремонт виграли меняни

На відкритих торгах з приводу ремонту комунальної дороги по вулиці Дудка, які ще у лютому оголосила Корюківська міськрада, перемогло ПАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 82».

Заступник міського голови Олександр Савченко
 розповів, що на цій вулиці покладуть суцільний асфальт аж до перехрестя основних доріг у мікрорайоні Олексіївка. Наразі також триває ремонт дороги по вулиці Вокзальній. Коштом міської ради лагодять розбиті ділянки поблизу залізничного вокзалу.

За словами Олександра Миколайовича, цього року повинні відремонтувати дорогу на Наумівку. Це автошлях обласного підпорядкування, тому роботи виконуватимуться коштом обласного бюджету.

А ще мають капітально відремонтувати дорогу державного значення від Щимеля до Корюківки (по місту від в’їзного знаку до церкви). Ці роботи фінансуватиме Служба автомобільних доріг з державного бюджету.
Отже, можна сподіватися, що незабаром дуже зруйнована ділянка асфальтівки у Корюківці — від церкви до маслозаводу — нарешті буде відремонтованою.

Коштом міського бюджету планується облаштувати рух по колу біля Свято-Вознесенської церкви. На виконання цих робіт оголошуватиметься тендер

Також проводиться грейдерування доріг у місті та по селах громади. Вулиці Польову й Ткаченко підсипатимуть грунтощебенем. Нині оголошено тендер на ямковий ремонт асфальтованого покриття та нанесення чи поновлення розмітки по Корюківці й селах громади.

Натомість ремонт розбитої вулиці Чернігівської поки під питанням. Усе залежить від того, чи будуть цього року у міському бюджеті на це кошти.

У сусідній Холминській громаді, за інформацією заступника селищного голови Сергія Васильченка, першочергово планують завершити ямковий ремонт дороги Чорний Ріг – Радомка, який розпочали торік. Потім проведуть підсипку вулиць. Але це буде ближче до літа. Нині громада активно займається питаннями благоустрою.

Джерело:
Ірина Гайова, Cусіди.Сіty. Фото: Корюківська міськрада

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Корюківська, Холминська,

Будинок культури Холминської ОТГ — серед переможців Всеукраїнського конкурсу клубних закладів

На сьогодні в більшості сіл та селищ місцеві клуби – це єдине місце, де діти та дорослі можуть займатися різними видами творчості, брати участь у роботі аматорських народних колективів тощо. Тому ще у 2017 році для активізації діяльності таких культурних…

На ремонт дороги між громадами витратять 300 мільйонів

На Чернігівщині почалися роботи на дорозі Холми-Авдіївка-Оболоння. На ремонт 15-кілометрової ділянки витратять 300 мілйьйонів гривень. Про це повідомляє Суспільне.Чернігів. Дорогу розбивають вантажівки, тому вкладають посилену основу, каже речниця служби автомобільних доріг області Аліна Левочко. З її слів,цю ділянку обрали для…

У Холминській ОТГ відкрили ЦНАП

Центр адміністративних послуг відтепер працює у Холминській селищній громаді. Він обслуговуватиме майже п’ять тисяч мешканців громади . Допомогу в інституційному створенні, устаткуванні робочих місць, меблями та ІТ технікою громаді надала Програма «U-LEAD з Європою». Відтепер мешканці Холминської ТГ зможуть швидко…

Ремонт доріг у Корюківській та Холминській ОТГ

Менські шляховики виграли тендер на ремонт комунальної дороги по міській вулиці Дудка у Корюківці. Саме цими днями там кладуть суцільний асфальт. Тендер на ремонт виграли меняниНа відкритих торгах з приводу ремонту комунальної дороги по вулиці Дудка, які ще у лютому…

Як працює спиртзавод у Холминській ОТГ

З початку року почастішали перевірки на Холминському спиртзаводі. Чому до підприємства прикута така увага і що цікавить перевіряльників різних служб, з’ясовували Сусіди.Сіty. На підприємстві у Холмах журналіст Сусіди.City побувала ще 19 березня. Утім, поспілкуватися з керівництвом не вдалося, бо цього дня…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: