Новини

Роїще отримало дві пропозиції про створення об’єднаної територіальної громади, у селі триває громадське обговорення

Активісти, депутати, члени виконкому сільської ради поспілкуються з кожним жителем і зафіксують його рішення щодо того, у якій громаді вони бачать себе і рідне село. Результати буде узагальнено й озвучено офіційно під час сесії сільської ради, що відбудеться у жовтні.

Питання децентралізації вже тричі звучить у селі, тричі збиралися й активні жителі, але спільної думки так і не дійшли. Під час останніх загальних зборів громадян, які за звичкою називають «схід села», п’ятеро депутатів сільради висловилися за приєднання до Халявина, шестеро – до Хмільниці.


Джерело: Наталка Солодашко/Чернігівська районна газета «Наш Край» №77-78(9636-9637) від 28 вересня 2017 року

Останні новини за категоріям(и): Громади, Збори,

Лариса Ковальчук: Спілкування з виборцями. Враження. Висновки.

– Ларисо Володимирівно, у попередніх інтерв’ю Ви давали максимально чітку і повну інформацію про підсумки Вашого керівництва Пакулем, про передвиборчу програму, побудову економічного, соціального і громадського життя в ОТГ. Також Ви розкрили в подробицях чимало епізодів своєї біографії, що показало…

Вибори в ОТГ відбудуться демократично, але не 23 грудня, ‒ Парубій

Виступаючи на Форумі місцевого самоврядування у середу, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що під час обговорення питання щодо запровадження воєнного стану відбулася дискусія з приводу того, як проводити вибори в тих десяти областях, де діятиме воєнний стан.

У Чернігівській ОДА – Мисник голова

Сьогодні, 28 листопада 2018 року, Президент Петро Порошенко представив нового голову Чернігівської ОДА Олександра Мисника активу області. Про це повідомляє прес-служба Президента. 

Так хочуть своє ОТГ, що перекрили дорогу. ВІДЕО

Учора, 16 жовтня, біля села Киселівка, що під Черніговом, люди перекрили дорогу державного значення. Півсотні протестувальників одну годину 15 хвилин безперестанку ходили пішохідним переходом. Таким чином жителі сіл Боромики, Локнисте й Киселівки вимагали переглянути перспективний план формування територій громад області,…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: