Новини

Схід села у населених пунктах Лосинівської ОТГ

У середу, 6 березня, у приміщенні сільського клубу старостинського округу села Вікторівка відбувся схід села. До округу входять, окрім Вікторівки, села Леонідівка та Степ.

На загальних зборах громадян також були голова Лосинівської об’єднаної територіальної громади Володимир Андрієць секретар Лосинівської селищної ради Наталія Кошарна, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун, представник фермерського господарства «Флеш» Станіслав Породько, депутати Лосинівської селищної ради Іван Прокопенко та Микола Барило.

На порядок денний були винесені такі питання:

  1. Звіт старости с.Вікторівка, Леонідівка, Степ про виконану роботу у 2018 році та плани на 2019 рік.
  2. Звіт селищного голови про соціально-економічний розвиток сіл та виконання селищного бюджету за 2018 рік.Звіт про виконання критичних зауважень та рішень попереднього сходу.
  3. Звіт про виконання критичних зауважень та рішень попереднього сходу.
  4. Про санітарний стан, благоустрій та озеленення населених пунктів.
  5. Про зміцнення законності, правопорядку на території населеного пункту, збереження державної, колективної, та особистої власності.
  6. 6.Про встановлення сум самооподаткування на 2019 рік та звіт про їх виконання в 2018 році.
  7. Звіт ФГ «Флеш» про роботу.

На загальних зборах прозвітувала староста Наталія Гайдей. Також перед селянами виступив селищний голова Володимир Андрієць. А голова Ніжинської районної ради Олег Бузун розповів про позитивні приклади децентралізації.

Під час зборів мешканці сіл активно обговорили низку важливих пититань. Під час активного обговорення озвучувалося багато пропозицій від присутніх жителів сіл, щодо розвитку свого села та порушувалася низка важливих питань серед яких: питання земельних відносин, відновлення руху рейсового автобуса, підключення вуличного освітлення, ремонт дороги та питання екології природи.

На всі питання, які цікавили мешканців. були надані роз’яснення. Староста Наталія Гайдей подякувала всім своїм односельцям, апарату селищної ради, орендарям земельних паїв за порозуміння, підтримку та допомогу.

Після закінчення загальних зборів за підтримки Станіслава Породька святкову атмосферу до свята 8 березня в сільському клубі продовжив гурт «Смоляни», який подарував незабутні враження всім присутнім. Музиканти виконали ряд відомих народних пісень і популярних композицій.

Джерело: сайт Лосинівської ОТГ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Лосинівська,

Перекрасили: в Лосиновской громаде готовятся к 1 сентября

В Шатуре Лосиновской территориальной общины Нежинского района здание девятилетки перекрасили местные жители. На стенах – яркая палитра цветов. Больше всего зеленого, красного и фиолетового. Также есть желтый и розовый. Автор идеи – 44-летняя Татьяна Рубан. – Официально наше заведение называется…

У Лосинівській ОТГ стартував ремонт дитсадка

Лосинівська територіальна громада розпочала ремонт в дошкільному навчальному закладі «Сонечко», який знаходиться в смт Лосинівка. Довгий час питання щодо проведення ремонту лишалося невирішеним, розповідають в громаді. І ось, у липні, ремонтні роботи стартували. «За кошти місцевого бюджету в розмірі понад…

Вирішується доля Ніжинської районної лікарні

У середу, 21 липня, у Ніжині радилися щодо перспектив існування Ніжинської центральної районної лікарні. У нараді взяли участь керівники Ніжинської, Вертіївської, Лосинівської, Крутівської, Талалаївської територіальних громад. Кожен з присутніх мав можливість висловити свою пропозицію – це і об’єднання районної та…

Прокуратура розслідує самовільне розорювання земель у Лосинівській ОТГ

Розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного розорювання земель на території Лосинівської ОТГ Чернігівська обласна прокуратура невідкладно відреагувала на інформацію від громадської організації  «Правозахист +»  про розорювання прибережних захисних смуг на території Лосинівської ОТГ у Ніжинському районі. Зокрема представник організації звернувся до обласної…

Освіта у Лосинівській ОТГ

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської селищної ради оприлюднив оперативні дні про стан забезпечення освіти у громаді. Дитсадки У Лосинівській громаді працюють два заклади дошкільної освіти (ЗДО): Лосинівський ЗДО «Сонечко» – 5 груп, 68 дітей дошкільного віку; Галицький ЗДО…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: