Новини

Як голови ОТГ вітають громади з Новим роком. ЦИТАТИ

З новорічними та різдвяними святами жителів своїх громад вітають керівники ОТГ. Святкові звернення вміщено на сайтах громад.

“Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід!, – з такими словами до жителів Кіптівської ОТГ звертається голова громади Володимир Кучма.


“Тож нехай 2018 рік буде щедрим на сповнені мрії, подолані рубежі й перешкоди”, – йдеться у новорічному привітанні виконавчого комітету Мринської сільської ради.



“Хай множаться щастям, щирою любов’ю, гараздами та достатком ваші оселі, а зимові свята подарують радісний настрій та приємні зустрічі. І хай Новий рік стане для всіх роком добрих змін, а для України – роком миру, зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення!” – бажає жителям Лосинівської ОТГ селищний голова Володимир Андрієць.


Щедрого святкового столу та багатої куті у ці святкові дні бажає Вертіївський сільський голова Ігор Мороз.


“Рік, що минає приніс нам багато різних подій – і радісних, і тих, що були пов’язані з подоланням чималих труднощів. Цей рік ми проводжаємо з хорошими почуттями”, – впевнений Остерський міський голова Віктор Самодєлок.


“Нехай у ваших оселях завжди буде затишно і тепло, смачно і ситно за столом, нехай для близьких знайдуться завжди щирі та добрі слова, лунає дитячий сміх і панує гарний настрій!” – говорить голова Батуринської ОТГ Леонід Душа.


Про основні досягнення Сновської ОТГ йдеться у новорічному зверненні міського голови Олександра Медведьова.

“За 2017 рік з різних джерел фінансування для розвитку Сновщини було залучено 37,8 мільйонів гривень, реалізовано 45 cоціально вагомих проектів. Такий результат маємо завдяки підтримці депутатам всіх рівнів.

Проведено реконструкції ряду закладів освіти та культури, закуплено освітлювальну апаратуру, музичне обладнання та спортивний інвентар. У 2017 році новим автобусом поповнився автопарк відділу освіти, придбані трактор, автопідіймач та екскаватор. Проведено капітальний ремонт доріг по 8 проектам, реалізовано 16 проектів по будівництву вуличного освітлення, встановлено 9  дитячих майданчиків”.

Олександр Медведьов


Оригінальне відеопривітання підготували у Корюківській ОТГ.


“Відходить в  історію ще один рік. Для нашої громади він був нелегким, але успішним. Запорукою позитивних змін стала наша з вами спільна щоденна праця!  Напередодні новорічно-різдвяних свят я  дякую кожному ічнянцю за внесок у розвиток  міста. Вірю, що любов до  міста,  прагнення зробити його найкращим будуть головною нашою опорою у 2018 році”, – бажає Ічнянський міський голова Оксана Андріанова.


“Бо Новий рік – це нові ідеї, нові проекти і нові досягнення”, – каже Олена Дмитренко, голова Козелецької ОТГ.


“2018 рік Сосниччина зустрічатиме в новому статусі об’єднаної громади. Тож, сподіваємось, що протягом наступного року в нашій громаді відбудеться чимало позитивних змін, які нададуть нам впевненість у  Розуміючи, що рік — невеликий відрізок часу для того, щоб кардинально змінити життя людей, ми докладемо максимум зусиль, аби наші напрацювання були помітними для пересічних жителів якомога скоріше”, – йдеться у привітанні Сосницького селищного голови Андрія Портного.


“Нехай ці прекрасні свята принесуть сяйво віфлеємської зірки в Ваші оселі , затишок та найкращі зустрічі. Нехай Вам щастя служить кожну годину. І добро Вас не оминає. Нехай буде справдження сподівань і надій, що їх несе Новий 2018 рік. Нехай радість вибухає як вогонь”, – звертається до жителів громади Талалаївський селищний голова Юрій Величко.


Одночасно дякує виборцям та вітає з Новим роком Городнянський міський голова Андрій Богдан.

“Вибори закінчились. А попереду у нас з вами багато роботи. І я впевнений, що разом нам вдасться поступово долати крок за кроком на шляху розвитку. Тож у Новий рік – з новими сподіваннями, новою енергією, новими задумами. Вітаю всіх вас і ваші родини з новорічними святами. І щиро зичу, щоб для всіх нас – бо ми з вами є єдиним цілим—новий рік видався щасливим, багатим на здоров’я, достаток, успіхи та нові успішні справи на благо майбутнього”.


“Завдяки спільним зусиллям у 2017 році зроблено багато добрих справ для земляків. І це лише початок всього задуманого, що сприяло б розвитку території громади, покращення та комфорту  життя її жителів. Нехай чарівні зимові свята подарують вам радісний настрій, приємні зустрічі та здійснення найзаповітніших мрій. І хай новий рік стане для всіх нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення!” – вітає жителів громади Носівський міський голова Володимир Ігнатченко.


Джерело: ОТГ.cn.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Вертіївська, Городнянська, Деснянська, Ічнянська, Козелецька, Корюківська, Лосинівська, Мринська, Носівська, Остерська, Семенівська, Сновська, Сосницька, Талалаївська,

У Талалаївській ОТГ відкрився Центр вакцинації населення

Сьогодні, 29 липня, розпочав працювати Центр вакцинації населення. Першим вакцинованим став житель смт Талалаївка Микола Кучерина 1942 року народження. Всього за день вакциною Moderna щеплено 30 чоловік. Нагадуємо: Центр масової вакцинації населення працює з 10:00 до 12:00 (вівторок, четвер, субота)…

Володимир Лукаш: «Хай українці відчують себе єдиними й повноправними господарями ринку землі»

Приватне сільськогосподарське підприємство «Лан», що базується в селі Болотниця Прилуцького району Чернігівщини, ще зовсім молоде – йому лише 18 років. За мірками колишніх колгоспів, це середнє господарство, в обробітку якого – приблизно 2100 гектарів орних земель. Очолює одне з найрейтинговіших…

Талалаївській ОТГ повернули майно: тваринницьку ферму

Прокуратур повернула у власність Талалаївської ОТГ приміщення колишньої тваринницької ферми площею майже 1300 кв.м. Прокурор встановив підстави для передачі безхазяйного нерухомого майна – колишньої тваринницької ферми загальною площею 1300 кв. м. у власність Талалаївської об’єднаної територіальної громади. Майновий комплекс знаходиться…

Депутати відстоюватимуть інтереси громад під час формування проекту бюджету на 2022 рік

Важливо врахувати інтереси громад під час бюджетного процесу на наступний рік та розподілу коштів додаткової дотації. Про це депутати від «Слуги Народу» наголосили під час робочої поїздки до Талалаївської селищної громади. У вівторок, 13 липня, голова Чернігівської обласної ради Олена…

У Талалаївській ОТГ створити комісію для контролю з наповненням бюджету

Минулого тижня селищний голова Юрій Величко та керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Тетяна Михайлюк провели засідання виконавчого комітету Талалаївської селищної ради. На засіданні члени виконкому заслухали питання: про створення комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, зборів та…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: