Новини

Перші дзвоники у Гончарівській ОТГ

Подвір’я Гончарівської гімназії з нагоди Дня знань переповнене дитячим гоміном. Навчальний заклад відкриває дружні обійми нового навчального року для гімназистів.

Хвилювання батьків, турботливість вчителів, довгоочікувані зустрічі учнів, переплетині вересневим ранком, наповнили оновлені класні кімнати гімназії. 393 учні розпочали навчання в навчальному закладі.

Родинне свято з нагоди початку нового навчального року було багате на зворушливі моменти, нагородження, щирі слова та подарунки.

Слова привітань пролунали для учнів від директора гімназії Ніни Рудник, Гончарівського селищного голови Віталія Рудника, ТВО командира військової частини Олега Гуменного з врученням подарункових наборів від військової частини усім першокласникам.

Шкільна родина стала більшою: тепер у ній є сім’я першокласників. І саме вони стали першими учнями нової української школи. Дорога першокласників до Країни Знань почалася під крилами вишитих рушників та Божим благословенням.

* * *

Цього навчального року – до 1 класу Жеведської школи – прийшла одна учиниця. І цей день для неї  особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.

В школі для дітей створені отпимальні умови для всебічного розвитку учня. Гончарівською селищною радою закуплені і нові меблі, і необхідний роздатковий матеріал, і нова сучасна техніка, і підключений інтернет.

Для маленьких школярів їх школа є островком знань, які дарує їм їх улюблена вчителька Юлія Качаненко.

* * *

У Смолинській ЗОШ I-IIст. Гончарівської громади першокласників в цьому році тільки п’ять.

В.о. старости с. Смолин Іван Смірнов привітав вчителів, учнів та батьків з початком навчального року та висловив слова подяки за щоденну напружену працю, побажав щоб їхня мудрість та велич душі залишалися з вихованцями на все життя.

З вітальним словом до першокласників і до всіх присутніх звернулася директор Валентина Волощенко, висловивши побажання, щоб першовересневе свято було сонячним, несло добрий настрій в кожен клас, у кожну родину.

 


Джерело: сайт Гончарівської ОТГ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Гончарівська,

У Гончарівську громаду подарували пожежний Mercedes

Пожежний «мерседес» віднині стане незамінним помічником для вогнеборців Гончарівської громади. Дорогий сучасний автомобіль на аукціоні придбала мюнхенська фірма Avantgarde. Цьому передувала клопітка робота німецько-української команди волонтерів, у складі якої вихідці з Ріпок. Передала цінний подарунок заступниця голови ОВА Жанна Шерстюк….

У Гончарівській ОТГ відзначили Свято першого снопа

Минулого тижня у Гончарівській територіальній громаді  традиційно відзначили початок жнив. Свято першого снопа пройшло на полі ПП «Слабинське», директором якого є Андрій Ткаченко. З вітальними словами до господаря пшеничної ниви та всіх присутніх звернулися: Гончарівський селищний голова Віталій Рудник, голова…

Концертна програма від артистів Гончарівської громади для учасників зборів тероборони

Концертна програма від артистів Гончарівської громади для учасників зборів тер оборони Як відомо, з 12 травня в Чернігівській області розпочалися планові двотижневі навчальні збори з територіальної оборони, в яких беруть участь близько двох тисяч військовозобов’язаних оперативного резерву. Базові табори розгорнулися…

Про житло, матеріальну допомогу та інші преференції військових Гончарівського

У селищі Гончарівському, що на Чернігівщині, як і в багатьох невеликих військових містечках, проживають переважно військовослужбовці. Вони потребують уваги та турботи місцевої влади. Таку допомогу на постійній основі їм надає Гончарівська громада, до складу якої входять 17 сіл і 22…

Пам’ятник Шевченку в Гончарівській громаді

23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора України, у Гончарівській громаді відкрили погруддя великому Кобзареві – Тарасу Григоровичу Шевченку. Одночасно на Будинку культури відкрито пам’ятну табличку про осередок товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка. який тут діяв у 1917-1921 роках. Своїми виступами…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: