Новини

Прокуратура застерігає – фальшиві листівки

На території Борзнянського району розповсюджуються листівки із використанням символіки органів прокуратури.

У агітці йдеться про те, що прокуратура Чернігівської області та Служба безпеки України нібито будуть проводити оперативні перевірки щодо підкупу виборців на виборах 30 квітня до Комарівської ОТГ.

Прокуратура наразі спростовує достовірність викладної у листівці інформації.

“Наголошуємо, що дані листівки містять неправдиву інформацію, оскільки прокуратура Чернігівської області до виготовлення та розповсюдження вказаних друкованих матеріалів відношення не має.

Разом із тим звертаємо увагу, що згідно із Законом України «Про прокуратуру» органи прокуратури не уповноважені здійснювати нагляд та представництво інтересів держави у правовідносинах, пов’язаних із виборчим процесом.

Тому вказані перевірки органами прокуратури області не проводяться.

В черговий раз наголошуємо, що відповідно до вимог Закону України «Про прокуратуру» діяльність органів прокуратури ґрунтується на засадах законності, справедливості, неупередженості, об’єктивності та політичної нейтральності з метою здійснення встановлених Конституцією України функцій”,- йдеться в повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, у населених пунктах Комарівської ОТГ невідомі поширили листівки провокативного змісту.

“Чим ближче до виборів, тим сумніше (страшніше, огидніше) стає від дій чорних піарників, котрі сіють вітер серед електорату. Ось приклад їхньої “діяльності”, який розповсюдили в одному з сіл, де 30 квітня обиратимуть голову та депутатів ОТГ”, – обурується у Фейсбуці дописувач Андрій Донченко.


Джерело: ОТГ.cn.ua

Останні новини за категоріям(и): Вибори, Комарівська,

Комарівська ОТГ: як отримати гроші від держави за бджіл

Цього року власники бджолосімей можуть отримати дотації. На неї можуть розраховувати як фізичні особи, так і суб’єкти господарювання. Для цього до 10 жовтня 2021 року для отримання дотації потрібно подати до відділу комунального майна та інвестицій, земельних ресурсів та містобудування…

У Комарівській ОТГ упорядковують стадіон

Сільський стадіоні в селі Комарівка приводять до ладу. Цього тижня футбольне поле покоткували, так само як і волейбольний та міні-футбольний майданчики. Ці роботи провели завдяки фінансовій підтримці депутата Чернігівської обласної ради Валерія Колоші. Наразі стадіон готовий для проведення футбольних матчів….

У Комарівській ОТГ створили об’єднання пасічників

Цього тижня у Комарівській громаді відбулась  семінар-нарада з питань бджільництва під керівництвом сільського голови  Віктора  Бондаренка. В заході взяли участь представники  Борзнянського районного управління головного управління  Держпродспоживслужби в Чернігівській області  та  бджолярі Комарівської ТГ.  Серед питань, що були розглянуті в…

Борзнянську районну лікарню співфінансуватимуть чотири громади

Територіальні громади колишнього Борзнянського району братимуть участь у спільному фінансуванні центральної районної лікарні. Відповідні рішення прийняли депутати Борзнянської, Височанської, Комарівської та Плисківської об’єднаних територіальних громад. Таким чином вони долучаться коштами своїх бюджетів до співфінансування видатків на утримання КНП «Борзнянська ЦРЛ»….

В ручному режимі: “зарубані” перспективи Комарівської ОТГ

Одне з найбільших і найвідоміших сіл Борзнянщини, яке свого часу було адміністративним центром повіту та району – Комарівка – вже більше, ніж півтора року перебуває в статусі центру однойменної ОТГ. Прогнози та перспективи на старті громади були доволі обнадійливі. Головна…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: