Новини

Відвезли за межі селища, побили та викинули – що трапилось із волонтером у Козельці?

Представники руху «Справедливість» кажуть, що невідомі намагались зірвати виборчий захід у Козелецькій ОТГ. Про таке повідомляє офіційний сайт громадсько-політичного руху.

Так, під час візиту лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка в Козелець невідомі намагалися зірвати його зустріч із прихильниками партії. Про це у Фейсбуці повідомив заступник лідера руху “Справедливість” Руслан Колесников.

У хід йшли погрози фізичною розправою, «мінування» селищного клубу, жінкам погрожували зґвалтуванням, а хлопців просто били.

«Один із волонтерів нашого Руху має тілесні ушкодження. Хлопця витягли просто з авто, запхали в джип без номерних знаків, відвезли за межі селища, побили та викинули. Під час написання заяв в місцеву поліцію, «тітушки» мали змогу прямо тиснути на потерпілих, погрожуючи фізичною розправою. Майже до дванадцятої години ночі були в поліції, спілкувались з начальником райвідділку. Ми нікому не дозволимо знущатись з людей та залякувати їх!!! Розслідування справи тепер на особистому контролі Валентина Наливайченка, керівника обласного управління МВС, начальника райвідділку Козелецького району», — написав Колесников.

Він також повідомив, що одного з «тітушок» вже знайшли. За словами Колєснікова, ним виявився колишній співробітник міліції, який не пройшов переатестацію.

На фото: Представники руху “Справедливість” біля місцевого відділку поліції


Джерело: ОТГ.cn.ua

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Вибори, Козелецька,

Козелецька селищна рада має міні сонячну станцію для екстрених випадків

Козелецька селищна рада отримала великий комплект міні сонячної електростанції на базі сонячних панелей Sunpower для забезпечення резервного електропостачання. Це стало можливим завдяки Агенції регіонального розвитку Чернігівської області та представництву компанії SUNPOWER, йдеться на сайті громади. У Козельці нове обладнання знадобиться…

У Козелецькій громаді проблеми з водою

О них местные жители рассказали в соцсетях, сетуя на халатность единственного в поселке поставщика соответствующих услуг — КП «Козелецводоканал» В частности, некоторые пользователи из частного сектора отметили, что из кранов в их домах — ни капли воды в течение суток….

У Козелецькій громаді перевірили місця для купання

Цього тижня у Козелецькій селищній раді перевірили місця масового купання на водоймах. До комісії, яка перевіряла, увійшли заступник селищного голови Олена Золотаревська, спільно з головним спеціалістом відділу  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради Леонідом Дубинським, головним інспектором ВЗНС Чернігівського…

Депутати домоглись ремонту дороги

У Козелецькій громаді ремонтують дорогу, що сполучає декілька населених пунктів громади. Тут буде нове дорожнє покриття, укріплені узбіччя, а також засоби організації та безпеки дорожнього руху. Минулого року до тоді ще кандидатів у депутати від «Слуги Народу» звернулись місцеві жителі…

У Козелецькій громаді влаштовують нове дорожнє покриття

На виконання програми Президента України «Велике будівництво»  ведуться роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О250704 Горбачі – Патюти – Ставиське на ділянці км 0+000 – км 16+200. Протяжність цієї ділянки — 5,3 кілометра. Загальний обсяг…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: