Новини

Округ № 13: тиск на конкурентів та нічна заміна членів виборчих комісій

У селі Патюти, які входять до Козелецької громади, передвиборчі баталії розгорнулися не на жарт.

Виявляється, що там не лише голоси скуповують, а ще й тиснуть на конкурентів, щоб ті зняли свої кандидатури.

Разом із тим у декількох селах громади за одну ніч було замінено склад керівників і членів виборчих дільниць. Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише Ірина Санченко.

Спочатку боротися за перемогу по округу № 13 (село Патюти) виявило бажання четверо кандидатів: директор Патютинського будинку культури Ніна Гайдамако («Батьківщина»), безробітна Любов Билим (Радикальна партія), приватний підприємець Олександр Матюшко («Укроп») та голова Козелецької райдержадміністрації Володимир Швед («Солідарність»).

Перше, що мене вразило, під натиском заставили знятись завідувачку клуба. Побоявся жінки, побоявся чесно поборотись за депутатство! Я думала, що на цьому все закінчиться, та ні, під натиском (розумієте кого) за одну ніч змінили склад керівників і членів виборчих дільниць села Патюти та села Будище. За одну ніч! Підмяв під себе весь адмінресурс села.

Володимир Іванович, невже так важко чесно пройти ці перегони, чи ви не впевнені в перемозі та розраховуєте на махінації? То я так скажу — нічого у вас не вийде!

Це я вам ще дитячий майданчик не згадую, бо селяни розказують, що це ви його купили та зі своєї «щедрої» душі установили в Патютах. Що ж, по-тихому ваші вибори тут не пройдуть, народ повинен знати своїх «героїв», пардон, кандидатів і про ваші «чесні» методи боротьби, — емоційно пише Ірина Санченко, яка сама агітує за Олександра Матюшко.

Нагадаємо, що кілька днів тому в цьому ж селі з виборцями зустрічався кандидат на голову Козелецької громади Валентин Бригинець. По завершенню зустрічі представники партії «Наш край», яка його підтримує, за допомогою лотереї розігрувала продовольчі пакети.


Джерело: ОТГ.cn.ua

Останні новини за категоріям(и): Вибори, Козелецька,

Козелецька селищна рада має міні сонячну станцію для екстрених випадків

Козелецька селищна рада отримала великий комплект міні сонячної електростанції на базі сонячних панелей Sunpower для забезпечення резервного електропостачання. Це стало можливим завдяки Агенції регіонального розвитку Чернігівської області та представництву компанії SUNPOWER, йдеться на сайті громади. У Козельці нове обладнання знадобиться…

У Козелецькій громаді проблеми з водою

О них местные жители рассказали в соцсетях, сетуя на халатность единственного в поселке поставщика соответствующих услуг — КП «Козелецводоканал» В частности, некоторые пользователи из частного сектора отметили, что из кранов в их домах — ни капли воды в течение суток….

У Козелецькій громаді перевірили місця для купання

Цього тижня у Козелецькій селищній раді перевірили місця масового купання на водоймах. До комісії, яка перевіряла, увійшли заступник селищного голови Олена Золотаревська, спільно з головним спеціалістом відділу  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради Леонідом Дубинським, головним інспектором ВЗНС Чернігівського…

Депутати домоглись ремонту дороги

У Козелецькій громаді ремонтують дорогу, що сполучає декілька населених пунктів громади. Тут буде нове дорожнє покриття, укріплені узбіччя, а також засоби організації та безпеки дорожнього руху. Минулого року до тоді ще кандидатів у депутати від «Слуги Народу» звернулись місцеві жителі…

У Козелецькій громаді влаштовують нове дорожнє покриття

На виконання програми Президента України «Велике будівництво»  ведуться роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О250704 Горбачі – Патюти – Ставиське на ділянці км 0+000 – км 16+200. Протяжність цієї ділянки — 5,3 кілометра. Загальний обсяг…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: