Новини

Передвиборча лотерея у Козельці

У Козелецькій об’єднаній територіальній громаді перші вибори голови запам’ятаються всім.

Основні учасники виборчого процесу використовують так званий прихований підкуп виборців. Адже за доведені юридично факти підкупу загрожує кримінальна відповідальність. Тому представники штабів вигадують будь-які можливості, щоб обійти закон.

Як стало відомо з допису Марії Василенко у Фейсбуці, напередодні свят партія «Батьківщина» агітувала за чинного селищного голову Валентина Бригинця, роздаючи козельчанам вино та паски.

Партія «Наш край», яка теж підтримала самовисуванця, у селі Патюти розігрувала продовольчі пакети за допомогою лотереї.

«Наш край» 18 лютого вирішив організувати роздачу олії, пасочок та інших подарунків за допомогою ТОВ «Агрорегіон». Ба більше, зробили вони це хитро. Кожній присутній людині роздали номерки, а потім розігрували в лотерею.
Усе це дійство було після промови Бригинця. Він, звісно, після розмови з людьми поїхав і ось тоді почався розіграш.

Та вони просто не очікували, що на порозі з’явиться ще один кандидат на посаду селищного голови ОТГ.

А ще Валентин Бригинець називає себе учасником Євромайдану, хоча тоді перебував на посаді заступника ДАІ Сумської області! Це просто плювок в обличчя людям, які прагнуть реальних змін, — пише Марія Василенко.

Більше: Козелець: ті самі конкуренти?

Крім того, 20 квітня кандидатка на посаду голови ОТГ Олена Дмитренко, яку підтримує Аграрна партія, запросила своїх опонентів на публічні дебати. Можна передбачити, що на цьому заході питання підкупу виборців обов’язково порушать, адже у Козельці факти роздачі виборцям продовольчих наборів та грошей набули розмаху та викликали значний суспільний резонанс. Неофіційно цим “грішать” кандидати, яких підтримують партії «Батьківщина», «Наш край» та Аграрна партія.

Більше: Вже роздають по 200?


Джерело: ОТГ.cn.ua

Останні новини за категоріям(и): Вибори, Козелецька,

Козелецька селищна рада має міні сонячну станцію для екстрених випадків

Козелецька селищна рада отримала великий комплект міні сонячної електростанції на базі сонячних панелей Sunpower для забезпечення резервного електропостачання. Це стало можливим завдяки Агенції регіонального розвитку Чернігівської області та представництву компанії SUNPOWER, йдеться на сайті громади. У Козельці нове обладнання знадобиться…

У Козелецькій громаді проблеми з водою

О них местные жители рассказали в соцсетях, сетуя на халатность единственного в поселке поставщика соответствующих услуг — КП «Козелецводоканал» В частности, некоторые пользователи из частного сектора отметили, что из кранов в их домах — ни капли воды в течение суток….

У Козелецькій громаді перевірили місця для купання

Цього тижня у Козелецькій селищній раді перевірили місця масового купання на водоймах. До комісії, яка перевіряла, увійшли заступник селищного голови Олена Золотаревська, спільно з головним спеціалістом відділу  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради Леонідом Дубинським, головним інспектором ВЗНС Чернігівського…

Депутати домоглись ремонту дороги

У Козелецькій громаді ремонтують дорогу, що сполучає декілька населених пунктів громади. Тут буде нове дорожнє покриття, укріплені узбіччя, а також засоби організації та безпеки дорожнього руху. Минулого року до тоді ще кандидатів у депутати від «Слуги Народу» звернулись місцеві жителі…

У Козелецькій громаді влаштовують нове дорожнє покриття

На виконання програми Президента України «Велике будівництво»  ведуться роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О250704 Горбачі – Патюти – Ставиське на ділянці км 0+000 – км 16+200. Протяжність цієї ділянки — 5,3 кілометра. Загальний обсяг…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: