Новини

Перша сесія Борзнянської ОТГ

Учора, 2 грудня, відбулася перша установча сесія восьмого скликання Борзнянської міської ради. Засідання проходило за участі новообраних депутатів та запрошених гостей – депутатів Чернігівської обласної ради.

Голова виборчої комісії, Анатолій Скабенок, оголосив результати виборів, привітав новообраних депутатів та голову ОТГ Ларису Осадчук та вручив їм відповідні посвідчення.

Лариса Анатоліївна подякувала виборцям за виявлену довіру та зачитала присягу голови.

У порядку денному першої частини пленарного засідання розглядали питання щодо умов оплати праці голови громади, утворення лічильної комісії і обрання секретаря, заступника з питань діяльності виконавчих органів та керуючої справами – секретаря виконавчого комітету ради.

Секретарем міської ради шляхом таємного голосування обрали Людмилу Дорош. Заступником голови з питань діяльності виконавчих органів став Сергій Коросташовець, на посаду керуючої справами затвердили Альону Волковицьку.

Також під час пленарного засідання було прийнято регламент міської ради та затвердили на посади старост Борзнянської ОТГ.

Депутатський корпус розділили на 4 комісії та затвердили їх персональний склад і керівництво.

На доопрацювання відправили питання затвердження складу виконавчого комітету. Воно буде розглянуте під час другої частини сесії, яка відбудеться наступного тижня.

Джерело: сайт Борзнянської ОТГ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Борзнянська,

Новий шкільний автобус для Борзнянської ОТГ

23 листопада з робочим візитом Борзнянську територіальну громаду відвідали народний депутат України Анатолій Гунько та заступник голови Чернігівської ОДА Дмитро Іванов. Спільно із міським головою Ларисою Осадчук вони урочисто передали новий шкільний автобус марки «Еталон» для Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст….

У Борзні та Носівці відремонтують стадіони

Восени цього року у Носівській та Борзнянській громадах мають завершитися капітальні ремонти одразу двох спортивних об’єктів Президентської програми «Велике будівництво». Це 400-метровий легкоатлетичний стадіон дитячо-юнацької спортивної школи у Носівці та стадіон «Колос» у Борзні. Хід виконання робіт на обох об’єктах…

У Борзнянській ОТГ опікуються багатодітними родинами

Днями міський голова Борзни Лариса Осадчук привітала багатодітні родини Борзнянської територіальної громади з нагоди свята – Дня родини. Згідно статистики на сьогоднішній день в громаді проживає 143 багатодітні родини, в яких виховується 475 дітей, з них: 113 родин виховують 3…

Земля у комунальній власності громад: як використовувати ефективно

Із кінця листопада 2020 року триває передача земель сільськогосподарського призначення з державної у комунальну власність об’єднаних громад.  Запуск ринку землі може бути вигідним і людям, які працюють на землі — фермерам, і громадам. Як це може бути – пояснюємо на…

Борзнянська ОТГ: ремонтувати дороги допомагає місцевий бізнес

Керівництво та жителі Борзнянської ОТГ дякують місцевим підприємцям за допомогу у навеленні ладу у населених пунктах громади. У Ядутинському старостинському окрузі директор фермерського господарства «Колосиста нива» Юрій Петренко за власний кошт здійснив ямковий ремонт центральної вулиці села Ядути. Крім того,…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: