Новини

Будівельні роботи на стадіоні в Острі мають завершитися вже за місяць

У рамках програми Президента «Велике будівництво» в Острі триває капітальний ремонт відкритого стадіонного комплексу. Завершити будівельні роботи планують у жовтні 2020 року. Про це йдеться на сайті Чернігівської ОДА.

На оновлення стадіону спрямують 7,2 млн грн. З них 5,76 млн грн — кошти Державного фонду регіонального розвитку. Ще 1,44 млн виділить місцевий бюджет. У ході тендерних закупівель досягнуто значної економії бюджету — 2 млн грн. Переможець тендеру — ПП «Вантарус».

У ході будівельних робіт проведуть облаштування футбольного поля штучним газонним покриттям, побудують глядацькі трибуни, роздягальні, встановлять огорожу.

— Нині відновлення стадіону виконано наполовину. Підрядник провів комплекс робіт з улаштування основи під дренаж на футбольному полі: завезено і розрівняно грейдером передбачені проєктом щебеневі шари та верхній шар відсіву, замовлений штучний газон. Розпочали роботи з монтажу трибун на 112 глядацьких місць. Роздягальні, виготовлені за модульною технологією, будуть встановлені до 5 жовтня, — поінформував перший заступник голови Чернігівської ОДА Віталій Загайний. 

За словами жителів Остерської громади, останніми роками за стадіоном ніхто не доглядав. Фактично він перетворився на велике занедбане поле.

Загалом у рамках реалізації програми Президента «Велике будівництво» на Чернігівщині триває будівництво або реконструкція на 15 об`єктах соціальної інфраструктури, з яких 5 об’єктів — спортивні.

За інформацією Чернігівської ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Остерська,

В Остерській громада формують спроможну мережу закладів освіти

В Остерській громада формують спроможну мережу закладів освіти Спроможна мережа закладів освіти громади – це мережа шкіл та садочків, які надають конкурентну освіту дітям, мають сучасну матеріально-технічну базу та достатній кадровий потенціал. Саме таку мережу формують сьогодні в Остерській громаді….

«Велике будівництво»: новий стадіон у місті Остер

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» в Острі з’явився стадіонний комплекс, який став центром здорового способу життя для всіх жителів. Відновили спортивний об’єкт коштом Державного фонду регіонального розвитку (5,7 млн) та внеску Остерської громади (1,4 млн). Стадіон в місті…

Будівельні роботи на стадіоні в Острі мають завершитися вже за місяць

У рамках програми Президента «Велике будівництво» в Острі триває капітальний ремонт відкритого стадіонного комплексу. Завершити будівельні роботи планують у жовтні 2020 року. Про це йдеться на сайті Чернігівської ОДА. На оновлення стадіону спрямують 7,2 млн грн. З них 5,76 млн грн —…

В Остерській громаді буде новий стадіон

У місті Остер триває реконструкція стадіонного комплексу. Це частина програми Президента України «Велике будівництво». Будують стадіонний комплекс, який стане центром здорового способу життя для всіх жителів. Так виглядає стадіон зараз Стадіонний комплекс в Острі в останні роки перетворився фактично у…

Журналісти з дев’яти областей побували в громадах Чернігівщини

Харківський прес-клуб Media Hub Kharkiv організував до Чернігівської області престур журналістів з Дніпропетровської, Донецької, Луганської (частин, підконтрольних Україні), Запорізької, Одеської, Полтавської, Сумської, Херсонської та Харківської областей. Учасники престуру побували в Любечі та Острі, де цікавилися успішними історіями реформи децентралізації. А…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: