Новини

Батуринська ОТГ кличе до спільної роботи над стратегією громади

Із січня цього року розпочато роботу над Стратегією розвитку Батуринської об’єднаної територіальної громади.

Допомагає міській раді Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”.

Вже проведено низку засідань робочої групи, на які запрошувались фахівці галузей, експерти та представники громадськості.

Виконано соціально-економічний аналіз, спираючись на який, виокремлені найбільш проблемні питання, визначено стратегічні цілі та розроблені технічні завдання.

Наразі готовий проект Стратегії розвитку Батуринської об’єднаної територіальної громади на 2018-2027 роки, який вже розглянуто на засіданні виконкому Батуринської міської ради від 10 серпня 2018 року.

Доступ до проекту Стратегії за посиланням.

Для тих, хто хоче долучитися і викласти власну позицію щодо стратегії, потрібно заповнити відповідний бланк технічного завдання.


Джерело: сайт Батуринської ОТГ

 

Останні новини за категоріям(и): Анонси, Батуринська,

Чернігівщина купить 13 шкільних автобусів: хто отримає

Автобуси будуть закуплені коштом освітньої субвенції, яку отримала Чернігівщина в розмірі близько 28 мільйонів гривень. Субвенція використана на засадах співфінансування від громад. Про це повідомила заступниця начальника Чернігівської ОВА Жанна Шерстюк в ефірі марафону «Суспільне. Спротив» 15 серпня. «Субвенцію, яку ми…

Жителі Кіптівської громади проти, а Батуринської – за. Бо їх ніхто не питав?

29 березня у Підлісному Кіптівської громади протестували. Місцеві і приїжджі (зареєстровані в селі, живуть у Чернігові) зустрічались із засновником ТОВ «Екологічні продукти України» Сергієм Голубом (родом з Ніжина, живе в столиці). Він привіз їм пропозицію побудувати лінію сортування сміття біля…

У Батуринській ОТГ почав роботу відділ соціального захисту населення

Соціальні послуги, для оформлення яких раніше доводилося їздити у Бахмач, тепер доступні в Батурині. З початку 2021 року в міській раді відкрився Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я. Він займатиметься оформленням всіх соціальних послуг – допомог, компенсацій, субсидій та пільг….

Чернігівський правозахисник Анатолій Гунько став кандидатом від “Слуги народу” по 208-му округу

Сьогодні під час з’їзду партія Слуга народу оголосила, що кандидатом на довиборах по 208му виборчому округу буде Анатолій Гунько. Анатолій Гунько – громадський діяч, правозахисник. Очолює ГО «Правозахист плюс» і є головою наглядової ради Благодійного фонду «Гільдія добра» За словами…

Польським войтам та бурмістрам показали ОТГ Чернігівщини

«Ми відправилися в далеку подорож, а виявилося, що не залишили меж Європи», – саме висловлювалися представники Асоціації гмін басейну річки Віслока (Польща), які відвідали Чернігівщину 13 – 17 травня 2019 р. за програмою візиту «День Європи – 2019: співпраця польських…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: