Новини

Схід села у адмінцентрі Плисківської ОТГ

Минулого тижня у селі Плиски пройшли збори уповноважених жителів населеного пункту (або – схід села).

Спершу заслухано звіт сільського голови Марини Вірко про виконану роботу у 2017 році і плани на 2018-й. Окрім того розглянуто питання про затвердження сум самооподаткування на території Плисківської сільської ради на 2018 рік.

Обговорено питання освітлення вулиць, ремонту доріг,  відновлення стаціонарного зв’язку. Спланували етапи розроблення генерального плану населених пунктів громади, проведення суботників біля сільської водойми та на території села.

На запрошення Плисківської сільської ради до зборів долучилась Віра Проскура, голова Борзнянської РДА. Її виступ стосувався питань реформування медицини, системи надання первинної медичної допомоги та про прийняте рішення на нараді в області щодо відмови втілювати пілотний проект ПАТ «Укртелекому» на Чернігівщині.


Джерело: сайт Плисківської ОТГ, сайт Борзнянської РДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Плисківська,

У Плисківській ОТГ відкрили ЦНАП

Влітку 2019 року Плисківська сільська рада взяла участь у грантовому конкурсі в рамках проєкту U-LEAD з Європою «Підтримка реформи децентралізації в Україні» і стала фіналістом для отримання допомоги зі створення центру надання адміністративних послуг. За фінансової підтримки проекту U-LEAD сільська…

Про фірмову страву Плисківської громади

Недавно Плисковская территориальная община засветилась в проекте «Гастронаследие Украины: традиции гостеприимства и культура приготовления блюд». Дал старт проекту в прошлом году Украинский центр культурных исследований. Был объявлен отбор. Наши земляки представили фирменное блюдо общины — «бабку». На днях в режиме…

У Плисківській ОТГ ремонтують аварійний міст: як об’їхати

У селі Велика Загорівка Плисківської ОТГ на дорозі Т-25-24 Борзна-Ічня Прилуки (км 11+419) розпочато протиаварійні роботи на мосту через струмок. Збудована переправа була в 1965 році із залізобетону. Довжина мосту – 18 метрів. Міст в аварійному стані. Із 26 березня…

У Плисківській громаді запрацювала перша поліцейська станція

Минулого тижня, 18 лютого, в рамках програми «Поліцейський офіцер громади» в селі Плиски відкрили поліцейську станцію. Відтепер у населеному пункті працюватиме правоохоронець, який займатиметься вирішенням безпекових питань саме Плисківської територіальної громади. Поліцейським Плисківської громади було призначено старшого лейтенанта Володимира Архипенка….

Борзнянську районну лікарню співфінансуватимуть чотири громади

Територіальні громади колишнього Борзнянського району братимуть участь у спільному фінансуванні центральної районної лікарні. Відповідні рішення прийняли депутати Борзнянської, Височанської, Комарівської та Плисківської об’єднаних територіальних громад. Таким чином вони долучаться коштами своїх бюджетів до співфінансування видатків на утримання КНП «Борзнянська ЦРЛ»….

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: