Новини

Схід села у Козелецькій ОТГ

16 березня в селі Булахів Козелецької селищної ради відбувся схід села. У загальних зборах прийняла участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Інна Ярошенко.

Присутніми також були начальник відділу організаційно-кадрової роботи Людмила Черняк, начальник відділу зв’язків із громадськістю, ЗМІ та громадськими організаціями Ірина Санченко, представники КП «Муніципальна варта» та депутат Козелецької селищної ради Сергій Іванець.

Збори розпочала в.о. старости Ганна Сльозко. У своєму звіті вона зазначила статистичні дані та перелік послуг, які надає старостат. У Булахові проживає 338 жителів. На території села працюють такі установи: загальноосвітня школа, лікарська амбулаторія, будинок культури, магазин, кафетерій, пошта та бібліотека.

За звітний період було зроблено:

  • Нову зупинку на першій автобусній зупинці.
  • Викопали ставок в центрі села 20х40 метрів.
  • Ремонт доріг (висипка ґрунтових доріг).
  • Благоустрій кладовища №4 та №5.
  • Встановлено нові бетонні забори (фасади) біля школи, пошти, медичної амбулаторії, будинку культури, пам’ятника.
    Ремонт моста(покладено новий асфальт).
  • Ремонт підніжжя пам’ятника загиблим воїнам.
  • Новий паркан по вул. Київській (на мостику).
  • Проведене вуличне освітлення в центрі села протяжністю 1,5 км.
  • Були проведені культурно-масові заходи: день села, приймали участь в Соборному ярмарку та Новий рік.
  • В зимовий період оперативно чистяться дороги.
  • Встановлений новий знак при в’їзді в село та таблички з назвами вулиць та номерні знаки будинків.

 

Ганна Сльозко зазначила, що все що було зроблено в селі – завдячуючи активній підтримці голови Козелецької селищної ради Олени Дмитренко, ТОВ «Агро-регіон Козелець», ТОВ «Сираївське», депутату селищної ради Сергію Іванцю та сімейному подружжю Круглових.

Окремо відзначили активних жителів села, які завжди приймають активну участь у житті села і підтримують всі ініціативи, які слугують на розвиток села, а саме: Олійник В., Іллєнко П., Сікун В., Смалько П., Булка Л., Летченко О., Глоба Г., Кучер Л., Бобник А., Харківський В., Стрига М., Сорока І., Сльозко М., Садовий А., Чорний Є., Кулик І.,Стрига М.В, Стрига В., Подвисоцький Є., Дещенко В., Бобник А., Іллєнко А., Іллєнко П., Воробей Г.М.

В 2017 році було використано по загальному фонду:

  • Виплачено учасникам АТО до Дня Перемоги 5000 грн (по 1000 грн кожному).
  • Перераховано субвенцію автопарку за пільгове перевезення – 17052 грн.
  • Придбані арки з підписами на пам’ятник – 6000 грн.
    Придбані знак та таблички – 12320 грн.
  • Придбаний бетонний паркан – 81150 грн.

По спеціальному фонду:

  • Використано 2550 грн, в т.ч. на придбання вінків на суму 550 грн.
  • На проведення новорічних свят – 2000 грн.
  • На ремонт старостату та будівництво автобусної зупинки – 3700 грн.
  • На проведення вуличного освітлення по вулицях Ватутіна та Шевченка – 220636,32 грн.

На території Булахівського старостинського округу немає жодного підприємства. Але працюють орендарі земельних паїв – це ТОВ «Сираївське» та ТОВ «Агро-регіон Козелець». Землі державної власності орендує фермерське господарство «Хлібний лан».

Жителі села активно прийняли участь у зборі овочів для Козелецької ЦРЛ.

До програми соціально-економічного розвитку об’єднаної громади включені:

  • Ремонт дороги Бобруйки- Булахів;
  • Ямковий ремонт вулиці Шевченка;
  • Продовження вуличного освітлення.

У обговоренні найболючішими питаннями, які підіймали мешканці села це про припинення автобусного сполучення з Булахова до райцентру. Але дана проблема виникла з вини перевізника, і керівництво Козелецької селищної ради працює над шляхами вирішення виниклої ситуації.

Загалом звіт в.о. старости Ганни Сльозко пройшов злагоджено та організовано і був одноголосно затверджений присутніми. Також одноголосно було затверджено на загальних зборах громадян перелік та розміри місцевих податків і зборів на 2018 рік.


Джерело: сайт Козелецької ОТГ

Останні новини за категоріям(и): Козелецька,

Козелецька селищна рада має міні сонячну станцію для екстрених випадків

Козелецька селищна рада отримала великий комплект міні сонячної електростанції на базі сонячних панелей Sunpower для забезпечення резервного електропостачання. Це стало можливим завдяки Агенції регіонального розвитку Чернігівської області та представництву компанії SUNPOWER, йдеться на сайті громади. У Козельці нове обладнання знадобиться…

У Козелецькій громаді проблеми з водою

О них местные жители рассказали в соцсетях, сетуя на халатность единственного в поселке поставщика соответствующих услуг — КП «Козелецводоканал» В частности, некоторые пользователи из частного сектора отметили, что из кранов в их домах — ни капли воды в течение суток….

У Козелецькій громаді перевірили місця для купання

Цього тижня у Козелецькій селищній раді перевірили місця масового купання на водоймах. До комісії, яка перевіряла, увійшли заступник селищного голови Олена Золотаревська, спільно з головним спеціалістом відділу  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради Леонідом Дубинським, головним інспектором ВЗНС Чернігівського…

Депутати домоглись ремонту дороги

У Козелецькій громаді ремонтують дорогу, що сполучає декілька населених пунктів громади. Тут буде нове дорожнє покриття, укріплені узбіччя, а також засоби організації та безпеки дорожнього руху. Минулого року до тоді ще кандидатів у депутати від «Слуги Народу» звернулись місцеві жителі…

У Козелецькій громаді влаштовують нове дорожнє покриття

На виконання програми Президента України «Велике будівництво»  ведуться роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О250704 Горбачі – Патюти – Ставиське на ділянці км 0+000 – км 16+200. Протяжність цієї ділянки — 5,3 кілометра. Загальний обсяг…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: