Новини

Кіптівська ОТГ запрошує на відриття модернізованого ЦНАПу

За кілька днів у Кіптівській громаді офіційно відкриють модернізований Центр надання адміністративних послуг. Відповідне оголошення розміщено на офіційному сайті ОТГ.

Як відомо, завдяки децентралізації та об’єднанню громад, що відбуваються сьогодні в Україні, розширюються повноваження і можливості органів місцевого самоврядування.

Зобов’язання Уряду України разом із технічною допомогою, яка надається «U-LEAD з Європою» та програмами інших донорів, є рушійною силою для успішного проведення реформ з децентралізації.

Інтеграція надання адміністративних послуг – дуже важливий компонент пакету реформ з децентралізації. Зокрема, вона пов’язана з покращенням доступу до послуг та підвищенням якості послуг для населення. Відтак є потреба в створенні нових центрів надання адміністративних послуг (надалі – ЦНАП), насамперед у спроможних об’єднаних громадах, і в модернізації існуючих ЦНАП в малих та середніх містах.

Офіційне відкриття модернізованого Центру надання адміністративних послуг Кіптівської об’єднаної територіальної громади, яка відбудеться 11 жовтня 2017 року об 11:00 год. в приміщенні Кіптівської сільської ради.

Офіційна адреса: Чернігівська область, Козелецький район, село Кіпті, вул. Слов’янська, 36-б.

Модернізація ЦНАП стала можливою завдяки підтримці Програми «U-LEAD з Європою: покращення якості місцевих послуг для населення».


Джерело: сайт Кіптівської ОТГ

Останні новини за категоріям(и): Анонси,

Грант на стійкість для громад Чернігівщини

Оголошено другу хвилю конкурсу з підвищення стійкості місцевих громад до небезпечних викликів. Конкурс спрямовано на підвищення стійкості місцевих громад до стихійних лих та інших небезпечних викликів (в т.ч. COVID-19) із збільшенням можливостей адаптації до їх наслідків. Дедлайн другої хвилі конкурсу –…

На фестиваль в ОТГ: що де буде у липні

Липневий фестивальний путівник підготували у Чернігівському Центрі розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». 6 липня – свято Івана Купала. Його святкуватимуть у громадах 5 та 6 липня з масовими гуляннями, обрядовими дійствами, піснями і танцями. Вас…

У Козелецькому ЦНАПі консультуватимуть із юридичних питань

22 квітня у приміщенні Козелецького ЦНАПу (Козелець, вул.Соборності, 27) буде здійснюватись прийом громадян спеціалістами Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує надання правової допомоги такій категорії осіб: особи, які перебувають на обліку…

У Городнянській ОТГ вчитимуть управляти власним житлом

У Городнянській ОТГ майже усі мешканці багатоквартирних будинків громади не визначилися з формою управління. Більшість з них займає досить пасивну позицію щодо змін в управлінні будинками та, зокрема, не розуміє доцільність створення ОСББ. Згідно із законодавством власники квартир мають самостійно…

Замість субсидій – «живі гроші» для оплати комуналки

Уже з січня 2019 року в Україні запроваджуватиметься надання пільг і субсидій у грошовій формі. Міністерство соціальної політики України фіналізувало проект відповідної постанови та найближчим часом має намір винести його на розгляд засідання Кабінету Міністрів України.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: