Новини

Перші класи Козелецької громади вже з новими меблями

У школи Козелецької селищної ради нещодавно завезли та вже встановлюють сучасні меблі для перших класів. На черзі – класні дошки та комп’ютерна техніка.

186 комплектів нових парт зі стільцями для майбутніх учнів є мобільними та безпечними. Модульні столи є індивідуальним місцем для кожної дитини, але при цьому надають можливість працювати і колективно. Вчитель матиме змогу вільно трансформувати та групувати робочі місця учнів для різних форм групової чи індивідуальної роботи.

Окрім парт селищна рада закупила сучасно оформлені відкриті шафи. Діти використовуватимуть їх як в освітньому процесі, так і під час перерв.

Забезпечення класів Нової української школи відбувається за рахунок співфінансування, – розповідає начальник управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Козелецької селищної ради Любов Боришполець. – 80% – це субвенція з державного бюджету на закупівлю парт, дидактичних матеріалів і комп’ютерної техніки, решту – 20 % – докладає з власних коштів громада.

Загальна сума цьогорічних витрат – 706 333 грн. З них 118 тис. грн. – з бюджету Козелецької селищної ради.

Окрім цього, на стадії завершення будівництво 2 теплих туалетів в опорному закладі Козелецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Облаштування зручностей також здійснюється на умовах співфінансування з державного та бюджету селищної ради.

Нині у Козелецькій громаді діє 7 загальноосвітніх навчальних закладів та 5 їхніх філій, 1 вересня до них мають прийти 186 першачків. Забезпечити класи всім необхідним планують до початку нового навчального року.

Джерело: сайт Козелецького ОТГ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Козелецька,

Козелецька селищна рада має міні сонячну станцію для екстрених випадків

Козелецька селищна рада отримала великий комплект міні сонячної електростанції на базі сонячних панелей Sunpower для забезпечення резервного електропостачання. Це стало можливим завдяки Агенції регіонального розвитку Чернігівської області та представництву компанії SUNPOWER, йдеться на сайті громади. У Козельці нове обладнання знадобиться…

У Козелецькій громаді проблеми з водою

О них местные жители рассказали в соцсетях, сетуя на халатность единственного в поселке поставщика соответствующих услуг — КП «Козелецводоканал» В частности, некоторые пользователи из частного сектора отметили, что из кранов в их домах — ни капли воды в течение суток….

У Козелецькій громаді перевірили місця для купання

Цього тижня у Козелецькій селищній раді перевірили місця масового купання на водоймах. До комісії, яка перевіряла, увійшли заступник селищного голови Олена Золотаревська, спільно з головним спеціалістом відділу  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради Леонідом Дубинським, головним інспектором ВЗНС Чернігівського…

Депутати домоглись ремонту дороги

У Козелецькій громаді ремонтують дорогу, що сполучає декілька населених пунктів громади. Тут буде нове дорожнє покриття, укріплені узбіччя, а також засоби організації та безпеки дорожнього руху. Минулого року до тоді ще кандидатів у депутати від «Слуги Народу» звернулись місцеві жителі…

У Козелецькій громаді влаштовують нове дорожнє покриття

На виконання програми Президента України «Велике будівництво»  ведуться роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О250704 Горбачі – Патюти – Ставиське на ділянці км 0+000 – км 16+200. Протяжність цієї ділянки — 5,3 кілометра. Загальний обсяг…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: