Новини

У Чернігові назвали нового військового комісара

Під час щотижневої наради міський голова Владислав Атрошенко офіційно представив нового керівника Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату.

Ним став Віктор Павлюк, який до цього курував Менський районний військовий комісаріат.

Попередній військовий комісар Сергій Москалець отримав підвищення та посаду в ОК «Північ». Про це повідомляє інтернет-видання «Високий Вал» із посиланням на обласний військовий комісаріат.


Джерело: «Чернігівські відомості» №48 від 29.11.2017

Останні новини за категоріям(и): Влада, Збори,

Лариса Ковальчук: Спілкування з виборцями. Враження. Висновки.

– Ларисо Володимирівно, у попередніх інтерв’ю Ви давали максимально чітку і повну інформацію про підсумки Вашого керівництва Пакулем, про передвиборчу програму, побудову економічного, соціального і громадського життя в ОТГ. Також Ви розкрили в подробицях чимало епізодів своєї біографії, що показало…

Вибори в ОТГ відбудуться демократично, але не 23 грудня, ‒ Парубій

Виступаючи на Форумі місцевого самоврядування у середу, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що під час обговорення питання щодо запровадження воєнного стану відбулася дискусія з приводу того, як проводити вибори в тих десяти областях, де діятиме воєнний стан.

У Чернігівській ОДА – Мисник голова

Сьогодні, 28 листопада 2018 року, Президент Петро Порошенко представив нового голову Чернігівської ОДА Олександра Мисника активу області. Про це повідомляє прес-служба Президента. 

Так хочуть своє ОТГ, що перекрили дорогу. ВІДЕО

Учора, 16 жовтня, біля села Киселівка, що під Черніговом, люди перекрили дорогу державного значення. Півсотні протестувальників одну годину 15 хвилин безперестанку ходили пішохідним переходом. Таким чином жителі сіл Боромики, Локнисте й Киселівки вимагали переглянути перспективний план формування територій громад області,…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: