Новини

Стартував виборчий процес у 6 ОТГ Чернігівщини

Сьогодні, 11 травня 2019 року, розпочинається виборчий процес на перших виборах депутатів у 5 сільських об’єднаних територіальних громад та 1 міської: Вихвостівській, Хмільницькій, Киїнській, Новобілоуській, Озерянській та Борзнянській.

Відповідно до календарного плану, затвердженого ЦВК, до 18 травня районні виборчі комісії мають сформувати відповідні територіальні сільські та міську виборчі комісії.

З 27 травня до 5 червня триватиме висування кандидатів у депутати, а також кандидатів на посаду сільських та голів та мера міста Борзна.

Як відомо, це вже друга спроба обрати голів та депутатів в цих ОТГ. У 5-и з них (крім Вихвостовської, яка утворена вже у 2019 році) перші вибори не відбулися 23 грудня 2018 року через введення воєнного стану на території області.

До теми: Перші вибори в об’єднаних громадах: Борзнянська ОТГ

Джерело: Громади Чернігівщини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Борзнянська, Киїнська, Новобілоуська, Перші вибори 30 червня 2019 року,

П’ять порад новоствореним громадам

30 червня 2019 року відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад та сільських, селищних, міських голів у шести об’єднаних територіальних громадах Чернігівської області (а саме в Новобілоуській, Киїнській, Хмільницькій, Вихвостівській, Озерянській, Борзнянській). У липні в новостворених громадах пройшли перші…

Вибори в ОТГ Чернігівщини: попередні результати

У п’яти з шести об’єднаних територіальних громадах Чернігівщини, де вчора відбулися вибори, перемогли діючі міські та сільські голови. Про це сказала радниця з децентралізації Чернігівського центру розвитку місцевого самоврядування Людмила Чабак в ефірі радіо UA:Чернігів. Наголошуємо, що це попередні результати….

Сьогодні перші та додаткові вибори в ОТГ Чернігівщини

Сьогодні, 30 червня, проходять перші вибори у шести новостворених об’єднаних територіальних громадах – Вихвостовській, Хмільницькій, Киїнській, Новобілоуській, Озерянській та Борзнянській. У цих ОТГ обирають голів та депутатів рад. Це означає, що ради стануть вже повноцінними ОТГ і з 1 січня…

Вибори в ОТГ Чернігівщини: виклики, перспективи та прогнози

Про виклики, перспективи та виборчу статистику мова йшла на прес-конференції «Вибори в ОТГ Чернігівщини: виклики, перспективи та прогнози», яка відбулася 19 червня у Чернігові. Організатор заходу – Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та…

На голову Борзнянської ОТГ претендують 10 кандидатів

Анатолій Койда, Данило Деркач, Євген Косяненко, Сергій Батрак, Михайло Максимцов, Олексій Христич, Андрій Козішкурт, Олександр Бей, Віктор Бондаренко, Микола Галепа — аж десять чоловік подали свою кандидатуру на голову Борзнянської громади. У середу, 5 червня, був останній день прийму документів….

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: