Новини

Седнів закликає до об’єднання

Оголошення про початок громадського обговорення ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад.

З метою проведення громадського обговорення проекту рішення Седнівської селищної ради відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та на виконання Розпорядження Седнівського селищного голови від 08 грудня 2017 року № 78 «Про ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад сіл та селища», рішення вісімнадцятої позачергової сесії сьомого скликання від 19 травня 2017 року «Про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад» Седнівська селищна рада повідомляє про початок перебігу строку відведеного на громадське обговорення добровільного об’єднання громад.

Для обговорення виноситься ініціатива селищного голови щодо добровільного об’єднання територіальних громад. За результатами громадського обговорення пропонується прийняти рішення про надання згоди про добровільне об’єднання територіальних громад та делегування представника до спільної робочої групи.

Громадські слухання відбудуться 19 грудня 2017 року о 10 год. 00 хв. у селищній актовій залі по вулиці Якова Лизогуба у селищі Седнів.

На громадські слухання запрошуються члени виконавчого комітету Седнівської селищної ради, керівники підприємств, організацій, установ, громадських організацій незалежно від форми власності, представники засобів масової інформації, жителі селища Седнів та села Нове.

Пропозиції та зауваження приймаються із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає, для юридичних осіб із зазначенням найменування та їх місцезнаходження до початку проведення громадських слухань:

  • у письмовій формі за адресою: селище Седнів, вулиця Якова Лизогуба, 21;
  • телефоном: 68-27-31;
  • електронною поштою за адресою: sednevsr@ukr.net.

Із Розпорядження Седнівського селищного голови від 08 грудня 2017 року № 78 «Про ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад сіл та селища»:

Ініціюю добровільне об’єднання територіальних громад

  • селища Седнів та села Нове, Седнівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області,
  • сіл Черниш і Клочків Черниської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області,
  • сіл Боромики, Петрове, Снов`янка Моргуличі Боромиківської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області,
  • сіл Киселівка, Березанка, Брусилів, Кобилянка Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області,
  • села Петрушин Петрушинської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області,
  • сіл Терехівка, Малинівка, Стаси, Товстоліс Терехівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області,
  • села Макишин Макишинської сільської ради Городнянського району Чернігівської області,
  • сіл Івашківка, Довге, Перше травня Івашківської сільської ради Городнянського району Чернігівської області,
  • сіл Великий Дирчин, Малий Дирчин, Лашуки Великодирчинської сільської ради Городнянського району Чернігівської області в територіальну громаду з центром у селищі Седнів Чернігівського району Чернігівської області.

Джерело: Седнівська селищна рада

Останні новини за категоріям(и): Збори, Оголошення/Вакансії/Анонси, Седнівська,

У Седнівській ОТГ на Чернігівщині продовжують чубитись через старосту

На думку місцевих жителів, шкурні інтереси окремих осіб щодо землі змусили Сергія Маслова всупереч чинному законодавству заветувати рішення щодо обрання старостою села Макишин Григорія Кряжа. Про це повідомляє сайт “Челайн”. «Питання до нашого голови ОТГ Сергія Миколайовича. Чому у вирішенні питання…

Седнівська школа: під кінець каденції у селищній раді згадали про проблеми навчального закладу

У Седневі розвалюється школа, яку відкрили у 2012 році. Розрахована школа на 240 учнів. Тепла, з туалетами всередині, з хорошим ремонтом. Втім вже у 2014 році почалися проблеми: зовнішнє облицювання стін почало осипатись. Тоді ж намітилась ще одна проблема –…

Седнівську громаду вдалося створити в останній момент – Андрій Подорван

Із 2016 року було як мінімум 5 спроб створення Седнівської громади . На жаль всі безуспішні. Однак, за розрахунками фінансистів, Седнівська громада у складі безпосередньо Седнева, Черниша та Клочкова, а також 2 громад сусіднього району цілком спроможна. «У перспективному плані,…

У Седневі частину місцевого пасовища передали у приватну власність. ВІДЕО

Близько 20 жителів Седнева вийшли 13 травня на акцію протесту через те, що на місцевому пасовищі кілька ділянок віддали у приватну власність. Учасниця зібрання Наталія Кузьменко вважає, що на місці пасовища збираються облаштувати майданчик для їзди на квадроциклах. Люди просили…

Альтанка Глібова у Седневі сповзає в урвище. Рятувати взялися чиновники

У Чернігівській ОДА кажуть, що рятуватимуть альтанку Глібова у Седневі (Чернігівський район). Через зсув ґрунту пам’ятці архітектури національного значення на території садиби Лизогубів у Седневі загрожує руйнування.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: