Новини

Партійний список до Городнянської міськради від «Нашого краю» очолив Ігор Романенко *

Першим номером партійного списку до Городнянської міської ради об’єднаної територіальної громади, де перші вибори відбудуться 24 грудня, затверджено Ігоря Романенка.

Він своєю професійною діяльністю та родинними зв’язками пов’язаний з Городнянщиною, а тому він добре обізнаний з проблематикою розвитку території, актуальними питаннями, що турбують місцевих жителів.

«Я готовий взяти відповідальність і очолити список партії «Наш край» до Городнянської міської ради об’єднаної територіальної громади буквально за місяць до виборів», – наголосив Ігор Романенко.

Також він підкреслив, що підтримує децентралізацію і вважає її однією з основних реформ, що зараз відбуваються в Україні.

«Децентралізація дозволяє людям на місцях вирішувати питання, що залишалися осторонь уваги влади упродовж десятиліть. Місцеві жителі якнайкраще знають, куди спрямувати кошти місцевого бюджету, а тому ми бачимо, як у працюючих ОТГ ремонтують дороги, відновлюють вуличне освітлення, поліпшують благоустрій, оновлюють школи, дитсадки, ФАПи тощо. Наша команда теж йде в ОТГ, аби працювати над цими питаннями», – зазначив кандидат до Городнянської міської ради від «Нашого краю».

Як повідомлялося, Городнянську районну організацію політичної партії «Наш край» очолила керівник місцевого підприємства Світлана Більська, яка тривалий час співпрацювала з партією «Наш край».

Нагадаємо, що 24 грудня місцеві організації ПП «Наш край» візьмуть участь у виборах до ОТГ по всій Україні, зокрема, у Городнянській, Височанській, Варвинській та Линовицькій ОТГ на Чернігівщині.

Довідка: Ігор Романенко народився 7 липня 1982 року у м. Чернігів. Закінчив Чернігівський державний технологічний університет за спеціальністю «менеджмент організацій». Керівник групи компаній «РІКО», що займаються торгівлею, виробничою та логістичною діяльністю. Засновник благодійного фонду «Урочище Святе». Кандидат у депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край». У 2015 році він балотувався до Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» і переміг у своєму окрузі, отримавши підтримку понад 4 тис. виборців, але не став депутатом через особливості виборчої системи. Одружений. Разом із дружиною виховують доньку.


Джерело: прес-служба обласної організації ПП «Наш край», (публікації з позначкою «*» – PR – можуть мати характер реклами/пропаганди тощо).

Останні новини за категоріям(и): Городнянська, Перші вибори 24 грудня 2017 року,

Городнянська ОТГ: є секретар, виконком, комісії

16 січня відбулась перша сесія сьомого скликання міської ради. Голова виборчої комісії Ольга Чорномаз урочисто відкрила першу сесію та оголосила присутнім результати виборів голови та депутатів. Новообрані депутати, до речі, з’явились на сесію у повному складі. Андрій Богдан отримав посвідчення і…

Результати виборів в ОТГ: кандидати від «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» перемогли у більшості регіонів України *

За даними підрахунку результатів виборів у новостворених об’єднаних громадах, які відбулися 24 грудня 2017 року, переконлива більшість серед обраних голів ОТГ – це кандидати, висунуті територіальними організаціями Партії «БПП «Солідарність» та кандидати, яких підтримувала Партія «БПП «Солідарність». Про це повідомляє…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: