Новини

Вибори у Комарівській ОТГ – є другий партійний кандидат

Учора, 28 березня, визначився один з кандидатів на голову Комарівської об’єднаної громади, що у Борзнянському районі. Кандидатуру на цю посаду, а також кандидатів у депутати ради висунула місцева конференція Радикальної партії Ляшка.

«Приклавши неабиякі зусилля для створення Комарівської ОТГ, районна організація Радикальної партії Олега Ляшка, не могла залишитись осторонь виборчого процесу. Саме тому на Конференції було прийнято рішення висунути кандидатів на голову та депутати до Комарівської об’єднаної територіальної громади на місцевих ви борах 30 квітня 2017 року», – написав у Фейсбуці депутат обласної ради Анатолій Хавило.

Кандидатом на посаду голови громади від РПЛ Івана Мазуна, Красносільського сільським голову попередніх скликань. Саме він свого часу долучався до створення Комарівської ОТГ

До теми: Політика і об’єднані громади: вибори голови у Комарівці

Раніше повідомлялось, що свого кандидата на посаду голови Комарівської ОТГ висунула партія “Наш край” – це чинний Комарівський сільський голова Юрій Кантур.

Довідково. Комарівська об’єднана громада – перша ОТГ у Борзнянському районі. Обьєднуватиме села Комарівка, Берестовець, Іллінці, Красносільське, Запоріжжя, Прохори, Шевченка, Смоляж, Ховми, Ворона, Линівка та Сидорівка. 20 жовтня 2016 року розпорядженням голови Чернігівської ОДА затверджено позитивний висновок щодо об’єднання громади. 30 квітня тут обиратимуть голову та депутатів ради.


Джерело: OTG.cn.ua

Останні новини за категоріям(и): Вибори, Комарівська,

Комарівська ОТГ: як отримати гроші від держави за бджіл

Цього року власники бджолосімей можуть отримати дотації. На неї можуть розраховувати як фізичні особи, так і суб’єкти господарювання. Для цього до 10 жовтня 2021 року для отримання дотації потрібно подати до відділу комунального майна та інвестицій, земельних ресурсів та містобудування…

У Комарівській ОТГ упорядковують стадіон

Сільський стадіоні в селі Комарівка приводять до ладу. Цього тижня футбольне поле покоткували, так само як і волейбольний та міні-футбольний майданчики. Ці роботи провели завдяки фінансовій підтримці депутата Чернігівської обласної ради Валерія Колоші. Наразі стадіон готовий для проведення футбольних матчів….

У Комарівській ОТГ створили об’єднання пасічників

Цього тижня у Комарівській громаді відбулась  семінар-нарада з питань бджільництва під керівництвом сільського голови  Віктора  Бондаренка. В заході взяли участь представники  Борзнянського районного управління головного управління  Держпродспоживслужби в Чернігівській області  та  бджолярі Комарівської ТГ.  Серед питань, що були розглянуті в…

Борзнянську районну лікарню співфінансуватимуть чотири громади

Територіальні громади колишнього Борзнянського району братимуть участь у спільному фінансуванні центральної районної лікарні. Відповідні рішення прийняли депутати Борзнянської, Височанської, Комарівської та Плисківської об’єднаних територіальних громад. Таким чином вони долучаться коштами своїх бюджетів до співфінансування видатків на утримання КНП «Борзнянська ЦРЛ»….

В ручному режимі: “зарубані” перспективи Комарівської ОТГ

Одне з найбільших і найвідоміших сіл Борзнянщини, яке свого часу було адміністративним центром повіту та району – Комарівка – вже більше, ніж півтора року перебуває в статусі центру однойменної ОТГ. Прогнози та перспективи на старті громади були доволі обнадійливі. Головна…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: