Новини

На Чернігівщині відкрили дві поліцейські станції у Бобровицькій ОТГ

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив дві поліцейські станції – у Кобижчі та Пісках. Відтепер Бобровицька ОТГ під надійним захистом своїх офіцерів.

У рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» свої двері для громадян відчинили нові поліцейські станції – п’ята та шоста за рахунком в області.

У своїй промові керівник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський зазначив, що цей безпековий проєкт дуже важливий.

– Відкриття нових поліцейських станцій відбувається завдяки ініціативі та підтримці з боку громади. Переконаний, що проєкт покаже реальні результати, адже кожен поліцейський офіцер житиме у конкретній громаді, а не просто приїжджатиме туди на роботу. Громада є у прямому сенсі його домом, тому поліцейський першим стане на її захист, – сказав Володимир Нідзельський.

Кобижчанську дільницю обслуговуватиме офіцер поліції Костянтин Смолій. Він відповідатиме за безпеку та правопорядок у чотирьох селах.

На поліцейській станції у Пісках відтепер працюватиме дільничним Роман Бушай. Поліцейський обслуговуватиме десять населених пунктів Бобровицької громади.

Володимир Нідзельський відзначив, що дільничні офіцери працюватимуть на благо громади у режимі 24/7, а їх контакти мають бути у кожній оселі. Серед першочергових завдань, які окреслив начальник поліції перед дільничними – профілактична робота з населенням з попередження порушень правил дорожнього руху.

Як відомо, Бобровицька міська об’єднана територіальна громада — одна з двох найбільших на Чернігівщині за чисельністю населення. До її складу увійшли 42 населені пункти, де мешкають 26,5 тисячі громадян.

Джерело: Деснянська правда

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Останні новини за категоріям(и): Бобровицька,

Засідання виконкому у Бобровицькій ОТГ

Учора, 22 червня, відбулось засідання виконавчого комітету  міської ради, яке провів міський голова Тетяна Ковчежнюк. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади. У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою та комунальної сфери,…

Про бюджет Бобровицької громади на 2021 рік

Бюджет Бобровицької громади на 2021 рік становить 234,9 мільйонів гривень. Із цієї суми власні доходи – 155 мільйонів. Основні статті надходжень: податок та збір на доходи фізичних осіб — 96 370,0 тис. грн; освітня субвенція з державного бюджету — 77…

Сесія Бобровицької ОТГ

23 квітня, відбулася 7 сесія Бобровицької міської  ради 8 скликання під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк. Участь у роботі сесії взяли депутати міської ради та начальники відділів міської ради. До порядку денного чергової сесії було внесено та прийнято 51 рішення….

На Чернігівщині відкрили дві поліцейські станції у Бобровицькій ОТГ

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив дві поліцейські станції – у Кобижчі та Пісках. Відтепер Бобровицька ОТГ під надійним захистом своїх офіцерів. У рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» свої двері для громадян відчинили нові поліцейські станції…

Бобровицький ЦНАП та сучасні технології: діло майстра величає

Дедалі більше послуг переводять в онлайн: працюють мобільний застосунок та портал «Дія», установи розширюють перелік послуг в «особистому кабінеті користувача». Втім, держава водночас не збавляє обертів щодо впорядкування мережі ЦНАПІв, де зможуть отримати послуги зокрема і ті, хто з різних…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: