Новини

За інформацію про нападників на агітатора – грошова винагорода

У Городнянській ОТГ пропонують грошову винагороду тому, хто допоможе знайти нападників на активіста партії «Національний корпус».

Як стало відомо, 13 грудня ц.р. у Городні здійснено напад на члена політичної партії «Національний корпус». Зловмисників, які пересувались на авто ВАЗ 2101, було двоє. Вони завдали кілька ударів активісту і зникли.

У оголошенні про пошук нападників вказуються їх прикмети та характерні пошкодження авто.

За інформацію, яка допоможе знайти кривдників активіста, пропонується винагорода у 10 тисяч гривень.

Як відомо, кандидатом на посаду голови Городнянської ОТГ від партії «Національний корпус» висунуто Георгія Яхимовича. А побитий активіст був одним з його агітаторів.

Більше про вибори у Городнянській ОТГ – у матеріалі “Благоустрій чи дешеві яйця? Або «хто кому кандидат на виборах Городнянського голови».

Зі списком всіх кандидатів на голову Городнянської ОТГ та у депутати ради можна ознайомитись ТУТ.


Джерело: ОТГ.cn.ua

Останні новини за категоріям(и): Городнянська, Перші вибори 24 грудня 2017 року,

Городнянська ОТГ: є секретар, виконком, комісії

16 січня відбулась перша сесія сьомого скликання міської ради. Голова виборчої комісії Ольга Чорномаз урочисто відкрила першу сесію та оголосила присутнім результати виборів голови та депутатів. Новообрані депутати, до речі, з’явились на сесію у повному складі. Андрій Богдан отримав посвідчення і…

Результати виборів в ОТГ: кандидати від «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» перемогли у більшості регіонів України *

За даними підрахунку результатів виборів у новостворених об’єднаних громадах, які відбулися 24 грудня 2017 року, переконлива більшість серед обраних голів ОТГ – це кандидати, висунуті територіальними організаціями Партії «БПП «Солідарність» та кандидати, яких підтримувала Партія «БПП «Солідарність». Про це повідомляє…

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: